Producten

Lorem ipsum dolor Commodo velit pariature In sed adipisicing magna officia Commodo velit pariature Veniam dolor qui Nostrud nisi velit aliquip
Al meer dan zestig jaar een begrip in de regio !

Onze Renault modellen.

Clio Estate.

Geniet van het comfort De nieuwe Renault CLIO Estate is een praktische gezinsauto voor dagelijks gebruik. Profiteer optimaal van de vele opbergmogelijkheden, de neerklapbare stoelen en de grote bagageruimte. Past het expressieve design van de nieuwe Renault CLIO Estate helemaal bij jou? Stap nu in het stijlvol ingerichte interieur en laat je meevoeren op een reis vol plezier.

Megane Estate.

Een elegant design De nieuwe Renault Mégane Estate is bijzonder stijlvol met zijn evenwichtige afmetingen, goede rijhoogte, verleidelijke rondingen, precieze lijnen, 3D-verlichting voor en achter en geïntegreerde dakdragers van geanodiseerd aluminium. Zakelijke gezinsauto. De nieuwe Renault Mégane Estate is een zakelijke gezinsauto voor fijnproevers en trekt de aandacht op een subtiele manier. Kenmerkend zijn de lichtsignatuur, verleidelijke lijnen en dynamische rondingen.

Captur.

Stijlvol design Iedereen kijkt even om naar de Renault Captur. Deze stijlvolle en functionele crossover is geïnspireerd op de gelijknamige conceptauto. Benieuwd naar het ontwerp? Avonturiers kopen een Renault CAPTUR Stijlvol en sportief Geïnspireerd op de gelijknamige conceptauto van Laurens van den Acker, is de Renault Captur een stijlvolle en sportieve crossover. Een auto om de grootste avonturen mee te beleven.

Kadjar.

Inspirerend design Vloeiende lijnen, krachtige grille en een stoere basis. De Renault Kadjar straalt pure vrijheid uit. De comfortabele passagiersruimte baadt in het licht en verandert autorijden in een avontuurlijke beleving. Ga het avontuur tegemoet Verander van omgeving en doe nieuwe indrukken op. De hoge bodemvrijheid en 4WD-mogelijkheid verleiden je om de gebaande wegen te verlaten. Welkom in de wereld van de crossover!
Europese Showroom Private Lease Werkplaats Voorraad Nieuw Kia Nieuw Occasions Home Wasboxen Contact Wie zijn wij
Kijk binnen in onze showroom of werkplaats.