Loading...
Corona 2020-07-07T11:18:12+00:00

MAATREGELEN MBT HET CORONAVIRUS

Het beperken van de verspreiding van het coronavirus heeft bij Autobedrijf Nootenboom hoge prioriteit, daarom hanteren wij binnen ons bedrijf aangepaste omgangsregels. Wij doen dit in lijn met de landelijke RIVM-richtlijnen en gaan ervan uit dat u deze maatregelen ook in acht neemt.
Natuurlijk doen wij als bedrijf alles wat mogelijk is op het gebied van extra schoonmaak hygiëne. Bijzondere aandacht is er voor deurgrepen, de balie, het pinapparaat en natuurlijk onze leenauto’s. Onze showroom is ruim opgezet waardoor de 1,5 meter afstand goed te waarborgen is. Daarnaast nemen we nog extra maatregelen om de verspreiding tegen te gaan. Wij snappen dat er hieromtrent ook bij u vragen kunnen ontstaan. Daarom hebben wij hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet.

‘Kan ik in de showroom komen kijken naar een andere auto?’
Geen enkel probleem. Wij hebben ruimte genoeg om op gepaste afstand onze occasions te bekijken.

‘Ik heb een afspraak gepland en ik vraag me af of ik de afspraak moet afzeggen?’
Als u zichzelf goed voelt en niet ziek of grieperig bent, kunt u de afspraak gewoon door laten gaan. Wat anders zal zijn is de begroeting bij ons in het bedrijf. U krijgt geen hand, maar uiteraard wel een warm welkom op gepaste afstand.

‘Kan ik nog een nieuwe afspraak maken voor onderhoud of reparaties?’
Voor onderhoud of reparaties aan uw auto kunt u gewoon bij ons terecht. Wij zullen uw auto vervolgens in behandeling nemen en alles regelen en ervoor zorgen dat er hierbij geen fysiek contact is.

‘Levert rijden in een demonstratie of vervangende auto risico’s op?’
Wij zorgen dat demonstratie en vervangende auto’s na iedere rit netjes worden gedesinfecteerd, en in iedere auto treft u desinfectiedoekjes aan. Zo kunt u voor alle zekerheid zelf ook meehelpen aan het tegengaan van de verspreiding van het virus.

‘Kan ik gebruik maken van de haal en brengservice?’
Wij kunnen de auto in overleg bij u thuis ophalen en terug brengen. Samen met u in één auto zitten proberen wij te vermijden.

Tot slot vragen wij u om zelf ook alle geldende RIVM-richtlijnen in acht te nemen en bij griep, koorts of verkoudheid een bezoek aan ons bedrijf uit te stellen. Ook als u al een afspraak heeft, neem gerust contact op om deze te verzetten.