Loading...
werkplaats 2021-02-18T10:53:30+00:00

Professioneel en modern

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw auto. Wij hebben de beschikking over de modernste apparatuur voor de juiste diagnoses en reparaties aan alle automerken. Ook voor de reparatie of vervanging van een ruit, of het uitlijnen, repareren, en vervangen van banden bent u bij ons aan het juiste adres.

Op alle verrichte werkzaamheden zijn uiteraard de BOVAG-garantie voorwaarden van toepassing. Onvoorzien meerwerk wordt uiteraard alleen in overleg uitgevoerd. Onze receptionist Patrick Hanemaaijer houdt u daarvan op de hoogte. Pas na uw akkoord voeren we het eventuele meerwerk uit. Door onze goede planning kunt u meestal ’s ochtends uw auto brengen en ’s avonds weer ophalen. Mocht het anders zijn dan is vervangend vervoer beschikbaar.

Klik hier om een afspraak te maken

Werkplaats

Iedere klus wordt snel en efficiënt geklaard, waarbij in goed overleg met de klant van tevoren wordt bepaald wat er moet gebeuren en wat het naar schatting gaat kosten.

  • distributieriem
  • accu
  • koelvloeistof, motorolie of remvloeistof
  • koppeling
  • uitlaat
  • Airco

APK-tje, kleine beurt of een grote beurt. afhankelijk van de wens van de klant en de toestand van de auto wordt een keuze op maat gemaakt.

Schadeherstel.

Chef schade Erik de Baat: “Waarom bij ons herstellen? Wij leveren vakwerk.” Erik de Baat is sinds jaar en dag de schademan bij Autobedrijf Nootenboom. Hij is een vakman die vele malen in de prijzen viel. Hij herstelt iedere schade dusdanig dat je er nietsmeer van ziet. Met behulp van de aanwezige technische apparatuur gaan Erik en zijn medewerker iedere uitdaging aan.” Nee een auto is bij mij niet snel total loss. Er is altijd wel weer wat moois van te maken.” De meeste schades worden in drie dagen hersteld zodat de klant snel weer over zijn auto kan beschikken.

Wij zijn aangesloten bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Tevens zijn wij FOCWA gecertificeerd. Klik hier voor de voorwaarden.

APK.

Natuurlijk kunt u ook bij Autobedrijf Nootenboom terecht voor uw Algemene Periodieke Keuring, kortweg, de APK-keuring. De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en terbescherming van het milieu. Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet alle regels voor de APK-keuring kent. Daarom houden wij, als extra service, voor u bij wanneer uw auto weer gekeurd moet worden. Wanneer uw auto toe is aan een APK keuring ontvangt u van ons een brief. U kunt dan een afspraak maken op een voor u gewenste datum..

Inbouw en airco-service.

U kunt bij Autobedrijf Nootenboom ook terecht voor de inbouw van een alarmsysteem, telefoon en/of navigatie. Wij hebben voor de inbouw van alarmsystemen een SCM erkenning. Wij verzorgen daarnaast het onderhoud en vulling van het aircosysteem in uw auto. Hiervoor hebben wij een STEK erkenning.